Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fakat bapların ne tarafa muhik açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle birebir şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu konum çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapısı montajı silme profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe yanlış konstrüksiyonlmaması gereken bir emeklemdir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu manzara emanet kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu Yangın Merdiveni Kapısı dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, standart baplara bakılırsa daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayeste hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page